Candidaturi

Candidaturi

In urma demisiilor colegilor nostri Andrei Balanoiu si Cristina Fantana din functiile de vicepresedinte, respectiv de secretar al Sindicatului UPA Romania, aceste functii au devenit vacante. Prin urmare, in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare al Sindicatului UPA Romania ce va avea loc la Bran, judetul Brasov, in perioda 3-5 iulie 2009, se vor organiza alegeri pentru ocuparea acestor functii. In acest sens, daca sunteti interesati sa candidati, sunteti rugati sa trimiteti Comisiei Electorale via e-mail candidatura voastra (sub forma unei scrisori de intentie) pana luni, 29 iunie 2009 ora 16:00. Candidaturile depuse dupa ora si data stabilite vor fi declarate nule.

Componenta Comisiei Electorale pentru alegerile care vor avea loc saptamana viitoare va fi urmatoarea:

  • Catalina Mandric (din partea filialei din Iasi a Sindicatului UPA Romania)
  • Bogdan Balica (din partea filialei din Bucuresti a Sindicatului UPA Romania)
  • Mircea Mitea (din partea filialei din Bucuresti a Sindicatului UPA Romania)

Poate candida orice membru de sindicat care are cel putin 3 luni in cadrul sindicatului nostru. Atributiile fiecarei functii le gasiti in Regulamentul de ordine interna al sindicatului din attachment.

In cazul colegilor care doresc sa candideze si care nu fac parte din Consiliul de Coordonare, le va fi decontat din bugetul sindicatului doar transportul in cazul in care nu vor fi alesi.