Maxim din mandat!

“Toamna se numără bobocii”, se zice in popor. Noi, la Consiliul de Coordonare de la Galaţi (9-11 noiembrie 2018), am numărat şi votat beneficiile pe care le-am dorit incluse in noul Contract Colectiv de Muncă.

Reprezentanţi sindicali din Iaşi şi Bucureşti s-au întâlnit şi au construit împreună un mandat pe care sunt dispuşi să-l susţină. Având experienţa altor negocieri, ei ştiu cât pot să obţină, aşa că au inventat şi un salut care să le reprezinte dorinţele:”Maxim din mandat!”

Am avut multe de discutat şi timpul nu a fost suficient, însă ne-am rezervat aproape două ore unui PubQuiz cu temă sindicală. Echipele s-au distrat, dar au avut ocazia şi să înveţe despre uniGlobal Union sau International Labour Organization.

Vă las aici cu mărturia colegei Veronica, de la Iaşi şi câteva poze J

„Cele două zile petrecute alături de Consiliul de Coordonare al Sindicatului, la Galaţi, au fost foarte rodnice pentru mine. Am avut ocazia să cunosc majoritatea reprezentanţilor de sindicat atât din Iaşi cât şi din Bucureşti şi să înţeleg nevoile lor şi a birourilor pe care le reprezintă. Şedintele din cele două zile au contribuit la sudarea solidarităţii prin înţelegerea mandatelor prezentate de fiecare dintre noi. Dacă la început părea că fiecare voiam lucruri diferite şi militam petru ele, am ajuns la un acord, în care, cred eu, ne-am regăsit majoritatea. Motto-ul nostru: “Împreuna, mai puternici” ne-a însufleţit pe întreaga perioadă şi continuă să fie prezent cu înflăcărare în sufletele noastre până la finalizarea negocierilor.”