Primul Consiliu de Coordonare al anului 2019

Nici nu stiu cum sa incep sa descriu weekend-ul acesta, dar voi incerca.

Au fost zile pline de discutii (in contradictoriu), de analize si de planificari. La urma, am ramas cu totii cu teme pentru acasa, pe care trebuie sa le facem pentru a deveni un sindicat si mai bun, si mai puternic.

Vineri am impartit impresii despre rezultatele negocierilor si am discutat despre cum putem imbunatati "viata" pentru reprezentantii sindicali si ce intrebari sunt cele mai potrivite sa apara in sectiunea de FAQ a site-ului.

Chiar daca discutiile ne-au despartit in tabere, Quiz-ul ne-a unit, "obligat-fortat". A fost un exercitiu nou pentru multi dintre noi, dar i-am facut fata cu brio. Intrebarile au fost creative si ne-au obligat sa gandim 'outside of the box', dar a fost distractiv.

Sambata am facut descarcarea de gestiune cu ajutorul contabilei noastre si apoi l-am primit pe oaspetele nostru, dl Dan Paraschiv Constantin, care ne-a vorbit despre reusitele si proiectele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci.

Apoi am votat amendamente regulamentului de ordine interioara si am votat proiectia bugetara pentru anul 2019. 

Sambata seara ne-am adunat in jurul unui foc de tabara si am cantat balade de haiducie. Sa zicem doar ca inca nu suntem pregatiti pentru Eurovision.. Haha!

Duminica ne-am luat ramas-bun. A fost un moment dulce-amarui, incarcat cu imbratisari si declaratii de "Mi-a facut placare sa te cunosc! Sper sa ne vedem curand!"

Am plecat cu totii obositi, dar optimisti pentru anul acesta si incantati de planurile noastre: fix asa cum trebuie sa fie!
Sa ne tina pana la urmatorul C.C!