Iesire la munte pe sfarsit de iarna

"Nici nu stiu cum sa incep la cate s-au petrecut acolo in timp ce eu dormeam….

Din cate stiu, s-a baut, s-a mancat, s-a dormit…

Weekendul trecut l-am petrecut in mare parte pe partia din Vatra Dornei. In prima seara am stat cazati in Bistrita, iar sambata dimineata am plecat spre Vatra Dornei cu gandul sa ne bucuram de zapada.

O parte dintre noi a luat pentru prima oara lectii de ski, iar ceilalti s-au bucurat de alte  sporturi de iarna: snowboard, patinaj, datul cu sania. La lasatul serii fiecare a contribuit la realizarea unui gratar delicios. Veriga ce ne-a tinut uniti au fost jocul Dixit, la care fireste am pierdut, dar macar ceilalti colegi ai mei s-au distrat copios, mai cu un Jäger mai cu o afinata.

In cea de-a saptea zi a saptamanii sau, mai pe romaneste, a doua zi de weekend, fiecare s-a intors la pasiunile lui- unii cu gastronomia, altii cu economia la bani.  Au facut uz de partie pentru a-si etala cunostintele dobandite cu o seara in urma.

Spre Iasi ne-am intors cu Delia in boxe si cu spiritul colegial al celorlalti participanti la trafic prin intermediul statiei. Nici nu am simtit cand am ajuns acasa…, parca am zburat, ca pe partie."