C.U.P.A Amatorilor de Distracţie şi Tenis

La început a fost ideea- ideea Roxanei de a pune la încercare talentul la tenis al colegilor amatori. Apoi a urmat încrederea în idee- Florin, Gabriel şi Dorin au decis că e o idee bună şi că merită adusă la realitate.

De acolo, a urmat o săptămână de planificări, meeting-uri şi fugit de colo-colo până am avut:  28 de participanţi înscrişi, un regulament pus la punct şi  o grilă de joc. 

Această mini-competiţie avea scopul să aducă împreună toţi colegii (fie ei membri de sindicat sau nu), sub pretextul unui joc de tenis prietenos şi lipsit de pretenţii profesioniste (suntem toţi amatori, până la urmă).

A fost surprinzător să vedem că au luat în serios această competiţie, au pus suflet şi muşchi, au colaborat frumos, s-au arbitrat corect între ei şi au jucat de drag, nu pentru premii. Ei nu le-au spus, dar organizatorii aveau şi premii pregătite pentru ei (luate cu ajutorul sponsorizării), aşa că joi, pe 26.09, au avut o festivitate de premiere în care fiecare a fost aplaudat şi apreciat pentru eforturile sale.

Au jucat pe vânt, pe ploaie şi nu s-au abătut de la obiective: distracţie şi tenis. 

A fost o primă ediţie de succes şi deja există dorinţa pentru o a doua! 

Felicitări tuturor!