Editia pilot a cursului de Project Management a fost un succes!

Noi credem ca educatia e un proces continuu si nu inceteaza cand am gasit un serviciu. Ba dimpotriva, intr-o piata libera si competitiva asa cum e cea a muncii, sunt avantajati cei care se adapteaza, care sunt proactivi si vor sa invete si sa se dezvolte. 

Membrii nostri de sindicat resimt aceasta nevoie si pentru ca nu au resurse de invatare la locul de munca, noi am decis sa aducem "educatia" la ei. In septembrie, am organizat primul curs de Project Management. 

Partenerul nostru de incredere de multi ani, Carmen Prodan, a sustinut sesiunile de curs la sediul nostru. Colegii au fost constiinciosi si au participat activ la sesiuni, chiar daca acestea s-au desfasurat dupa serviciu. 

Ne-am bucurat sa vedem ca 34 de colegi s-au inscris si ca sala de curs era ocupata seara de seara. Carmen a combinat notiunile teoretice cu exercitii practice, asigurandu-se ca participantii inteleg teoria si ca ii gasesc usor un uz in viata reala. 

Cel mai bine, insa, pot sa povesteasca fix participantii despre experienta lor, asa ca va las aici feedback de la unii dintre ei. 

Noi le multumim pentru sinceritate si deschidere si speram sa continuam initiativele de dezvoltare si pe viitor! 

Cristina T:

"Participarea la cursul de manager de proiect a fost o experienta frumoasa unde am cunoscut noi persoane minunate, o profesoara de nota 10, cu o experienta de succes si de lunga durata. Infiintarea si experimentarea acestor cursuri ne ajuta mai mult sau mai putin pe fiecare in parte si sunt de parere ca ar trebui sa se faca din ce in ce mai multe si mai diversificate. 
Multumesc mult si sper sa ne revedem cat de curand cu un nou proiect si idei de cursuri care ne pot dezvolta profesional si cat mai repde nu in 10 ani de munca pe acelasi sistem."

Georgiana M.

"Eu tin sa va felicit pentru aceasta initiativa EXCELENTA! A fost un imbold ce mi-a reamintit cat de importanta este dezvoltarea profesionala continua ????
Imi doresc sa o continuati, chiar cu o paleta mai larga de cursuri: de limbi straine – germana ????, de ce nu si cursuri pe parte de IT / automatizari / programare, etc.
Participarea la curs a fost facila, tinand cont ca a fost in aceeasi cladire, fix dupa programul de munca, si asta a contat foarte mult pentru mine.
Keep up the good work!!! Astept si alte propuneri de cursuri.

Multumesc!"

Daniela M.

"Cursul a fost interesant, iti deschide ochii catre lumea managementului de proiect, l-am recomandat si altor colegi si sper sa mai aveti initiative de genul acesta, sunt binevenite. D-na Carmen Prodan este o femeie cu experienta de formator de la care inveti foarte multe si care stie foarte bine sa iti arate directia pe care sa o apuci."

Adriana R.

"A fost o experienta frumoasa , am avut parte de un curs interactiv , pe care il recomand cu mare drag,  de mult profesionalism si de un trainer de  exceptie.

As repeta oricand experienta .
Multumim pentru aceasta oportunitate!"

Florin I.

"Feedback-ul meu este pozitiv.

Ca si PMO am avut norocul prin prisma cursului sa pun la punct niste notiuni pe care le aveam dar nu stiam cum sa le clasific sa zic asa.
Ca si format al cursului este foarte bun, intri in cam toate capitolele, mai putin cel al managementului de buget…dar asta e o chestiune de la organizatie la organizatie ceea ce mi se pare corect.
Trainerul, Carmen, foarte amabil, convingator in ceea ce a expus si foarte bun in a da explicatii si lamuriri acolo unde exista.
Pana la urma Trainerul face toti banii chiar daca sa zicem ca sesiunea de curs nu ar face mare lucru…nu e cazul aici.

Overall…toate bune si keep up the good work!"

Amalia R.

"Un curs interesant, interactiv, foarte bine organizat si structurat, raspunsuri prompte si concise la intrebarile adresate, materialele puse la dispozia cursantilor au fost un real instrument in insusirea si dezvoltarea cunostintelor in domeniul management-ului.

Recomand acest curs cu foarte mult drag  atat persoanelor care sunt manageri cat si persoanelor care  doresc sa isi construiasca o cariera in acest domeniu.

Doresc sa ii multumesc doamnei Carmen Prodan pentru pasiunea si dedicarea cu care a sustinut fiecare ora de curs reusind sa imbine perfect utilul cu placutul si starnind in cursantii sai dorinta de a asimila cat mai multe informatii dar si nerabdarea de a participa si la urmatoarele cursuri sustinute de doamna formator Carmen Prodan."

Gabriela T.

"Sunt foarte incantata ca am participat la cursul de Manager de Proiect si m-as bucura daca ati continua cu astfel de initiative.

Carmen este o persoana minunata care a reusit sa ne capteze atentia si sa ne ofere informatiile intr-un mod natural."

Ramona V.

"Feedback-ul meu referitor la acest curs: Din punctul meu de vedere, intregul curs s-a desfasurat cu un adevarat profesionalism intrucat informatiile/datele atat de complexe au devenit mult mai simple gratie abordarii alese.

Felicitari pentru realizarea acestui tip de curs si astept cu nerabdare si alte sesiuni de acest gen!

Multumesc mult!"

Andreea N.

"Experienta acestui curs a fost una placuta; cursurile s-au desfasurat intr-un mod dragut si interactiv, iar Carmen este un lector de nota 10."

Razvan A.

"Super cursul, la fel si trainer ul. Poate un pic prea mare libertatea de a pleca dupa ora de teorie, in loc sa stam in sala sa lucram la proiecte.

Foarte bune elementele teoretice. Acum, stiind de existenta lor, le cautam si le aplicam cand avem nevoie. Initial nu stiam ca exista, practic.

Poate unul din cele mai bune parteneriate pe care le avem prin sindicat (bine, si aseara am fost #AICI dar nu se compara ????)."

Maria P.

"Din partea mea feedback-ul este pozitiv, sustin indeosebi initiativa pe care ati avut-o pentru a le permite si colegilor din Iasi de a sustine cursul printr-o platforma online, lucru care s-ar dovedi util inclusiv pentru cei localizati in Bucuresti (prin prisma sw sau a absentelor de natura diversa).

In ceea ce priveste obiectul cursului, informatia transmisa a fost cu aplicabilitate larga, intr-un limbaj clar pentru toti cursantii, cu exemple concrete care au permis memorarea cu usurinta a elementelor cheie.

Sugerez ca urmatoarele cursuri sa fie pe cat posibil din paleta tehnica (ex. intro in programare, SQL, MS Access, MS Excel avansati: pivot, macro etc.) sau ‘office’ (ex. management, vanzari, negociere), acreditate si la un cost similar."

Elena-alexandra C.

"Cursul la care am participat , de Project Manager, mi-a placut foarte mult. A fost o idee excelenta de a implementa in incinta Companiei un astfel de curs, pentru ca eram curioasa sa am o idee de ansamblu in ceea ce priveste un Proiect si mai ales sa am si o certificare in acest sens.

Cred ca m-a ajuta in imbogatirea cunostintelor si pot pe viitor sa imi organizez activitatile in acest format de Proiect.

D-na Carmen este o draguta si datorita dansei am reusit dupa 8 ore de munca  sa putem fi atenti inca 3 ore, implementand fel si fel de modalitari astfel incat sa putem fi atenti si sa intelegem ideea de ansamblu."

Adina C.

"Alegerea trainer-ului este un pas important in programarea acestor cursuri iar, pentru mine, Carmen a fost alegerea potrivita. Un curs interactiv, unde toti participantii au primit sprijin indiferent de experienta profesionala sau de “background”. Recomand cu drag astfel de cursuri si celorlalti membri de sindicat.

Multumesc!"