Teatrul Apropo

Teatrul Apropo este partenerul tău de mers la teatru!

Pentru că ești membru al Sindicatului U.P.A. România, ți-am pregătit o serie de abonamente special create pentru tine ca să poți să te bucuri de spectacolele noastre împreună cu prietenii, colegii și familia.

Vino să râzi pe săturate după o zi lungă de muncă la noi la teatru, pe Dimitrie Pompeiu, nr. 8 în clădirea Feper (da, suntem vecini ), accesând, în baza legitimației, ofertele special create pentru membrii Sindicatului U.P.A. România cum ar fi:

 • Bilete cu reducere la spectacolele de teatru;
 • Abonamente:
  • Abonament ”Silver” – 4 bilete cu reducere la producțiile Teatrului Apropo sau la oricare din spectacole invitate;
  • Abonament ”Gold” – 8 bilete cu reducere la producțiile Teatrului Apropo sau la oricare din spectacole invitate; o invitație gratuită de două persoane la spectacolul ”Ultima dorința”.
  • Abonament ”Platinum” – 8 bilete cu reducere la producțiile Teatrului Apropo sau la oricare din spectacole invitate; o invitație gratuită de două persoane la oricare dintre producțiile Teatrului Apropo; reducere de 20% la toate evenimentele conexe organizate de Teatrul Apropo (cursuri, ateliere, proiecții de film sau party-uri); invitații personalizate și intrare gratuită la evenimentele interne și/sau cu circuit închis (repetiții cu public, evenimente de socializare cu artiștii teatrului, lansări și vernisaje, proiecte participative).
 • Cursuri de dezvoltare personală – Curs de managementul emoțiilorprintr-o metodă combinată (actorie + discuții cu un psiholog specializat).
  1.  
Pentru a afla mai multe detalii despre spectacole, bilete, abonamente sau cursuri poți lua legătura cu:
Beatrice Popescu

 sau, urmărește newsletter-ul “Teatrul Apropo”!