Parteneri naționali

Articole

Junior & Family Dental Center

Publicat pe 2019-04-04 10:56:37

Clinica Junior & Family Dental Center ofera membrilor Sindicatului U.P.A. Romania (in baza legitimatiei de membru de sindicat):

  • Consultatia si planul de tratament gratuit;
  • Discount de 10% la manoperele medicale stomatologice;
  • O igienizare completa (periaj+ detartraj+ air flow) gratuita/an;
  • 20% discount pentru Albirea Dentara cu…
Citește tot

Paradise Travel Agency

Publicat pe 2019-03-19 10:17:23

Paradise Travel Agency fondată în anul 2001 oferă membrilor de sindicat servicii turistice de calitate, atât pentru grupuri cât și pentru persoane individuale.

Astfel, dacă ești în căutarea vacanței perfecte, te invităm să accesezi website-ul http://www.paradise.ro unde vei beneficia de un discount special de -5%…

Citește tot

Lukoil

Publicat pe 2018-03-14 13:57:20

Membrii Sindicatului U.P.A. România beneficiază de reducere de 5 bani/litru la combustibili, din benzinăriile Lukoil, în baza cardului personalizat.

Cererile pentru card se fac pe mail către Biroul Executiv. 

Citește tot

Hotel Carpați - Predeal

Publicat pe 2018-03-12 15:35:44

Tarifele sunt asigurate prin afilierea Sindicatului U.P.A. România la CARTEL ALFA, rezervările făcându-se, în limita disponibilității, la adresa de mail: receptie.predeal@alfahotels.ro.

Facilitățile hotelului le puteți găsi la adresa www.hotelcarpatipredeal.ro 

Pentru confirmarea apartenenței la Sindicatul U.P.A. România va rugăm să puneți în cc următoarea adresa de e-mail: office@sindicatulupa.ro.

Citește tot

Hotel Apollo - Mamaia

Publicat pe 2018-03-12 15:14:44

Tarifele sunt asigurate prin afilierea Sindicatului U.P.A. România la CARTEL ALFA, rezervările făcându-se, în limita disponibilității, la adresa de mail: apollo.recepție@canals.ro.

Facilitățile hotelului le puteți găsi la adresa www.hotelapollo-mamaia.ro

Pentru confirmarea apartenenței la Sindicatul U.P.A. România va rugăm să puneți în cc următoarea adresa de e-mail: office@sindicatulupa.ro.

 

Citește tot

Concept Champion

Publicat pe 2017-03-29 22:29:38

Site-ul Concept Champion oferă membrilor Sindicatului U.P.A. România, din București și Iași, o  gamă largă de produse sportive. Astfel, în baza legitimației de membru de sindicat, puteți comanda diferite produse, pentru care puteți obține diferite discounturi, la adresele de e-mail: office@conceptchampion.ro și office@sindicatulupa.ro.

Articolele…

Citește tot

Level Tour

Publicat pe 2017-03-29 22:20:35

România sau destinații exotice, vacanțe sau călătorii de afaceri, apreciatele city break-uri sau orice alt tip de călătorie pe care îl ai minte - totul poate fi abordat și rezolvat cu ajutorul echipei Level Tour. 

Pentru mai multe informații accesați site-ul: www.leveltour.ro  /   Citește tot

Vodafone

Publicat pe 2017-03-29 22:18:29

Discount la taxele lunare  pentru orice tip de abonament, SMART/RED.

Discount suplimentar la achiziția de terminale ( pe lângă discountul commercial) de 10/20/35/90/125 de euro în funcție de tipul abonamentului ales la orice fel de operație de activarenumăr nou, portare, trecere de la cartelă la abonamentprelungire număr existent).

Dublul trafic internet inclus în cazul în care discutăm despre portare/migrare de la cartelă reincarcabila la abonament.

Citește tot

Orange

Publicat pe 2017-03-29 10:47:30

Oferta specială Orange pentru membri de sindicat și familiile acestora este trimisa lunar membrilor de sindicat via e-mail și pot fi obținute diverse reduceri la abonamente/telefoane/gadget-uri exclusiv prin persoana de contact dedicată Sindicatului U.P.A. România.

În cazul în care nu primești e-mail, cu oferta Orange, te rugăm să contactezi reprezentantul tău sindical.

Citește tot