Team-building la Soveja!

Echipa mare, Bucuresti si Iasi. A fost o placere sa ne intalnim, cu unii dintre noi, pentru prima data. De ce Soveja? Sa fie cumva la jumatatea drumului, dar si locatia ne-a ajutat, adica o vila intreaga si vecini intelegatori (un cimitir si o sectie de Politie) la distractia noastra “asurzitoare”!

Pai, pe scurt, plecare a fost vineri, cu permesso(pfiu, ce bine ca ne-au lasat sefii...ah, stai ca au venit si ei cu noi). Am ajuns sanatosi si voiosi si hotarati sa nu renuntam la reteta de fasole la ceaun cu afumatura.  Da, da..ati citit bine, la ceaun (poza e reala), care apropos a iesit...muoama..geniala. Dar, totusi sa nu intram in detalii..munca de 5-6 ore, n-spe oameni implicati..detalii. Asa, continuam..sambata. Ah, sambata o scurta drumetie prin padure, vremea a fost chiar prietenoasa, nu puteam rata momentul de relaxare in natura. Asta pe timp de zi...apoi seara, auch..aici s-a lasat cu bairam din ala de 18 ani. Muzica de toate felurile, varstele si genurile..sala de mese generoasa a fost de mare ajutor pentru ringul de dans.

Duminica a fost ziua de “recuperare”, de stat la cafea si depanat amintiri, dar si de a planifica urmatoarea intalnire.

Ne bucuram ca am reusit sa ne vedem cu totii si, ca bonus, sa beneficiem si de RUTA 600.

Go Sindicatul U.P.A. Romania!

Impreuna mai puternici!