In perioada 21-24/06/2012 se vor organiza alegeri pentru completarea Biroului Executiv al Sindicatului U.P.A. Romania
Stire postata pe data de : 2012-06-15

In sedinta Consiliului de Coordonare din data de marti 05/06/2012 a fost aprobat regulamentul alegerilor pentru completarea Biroului Executiv al Sindicatului U.P.A. Romania pe care il gasiti la rubrica documente de pe site-ul nostru.

Comisia electorala este alcatuita din urmatoarele persoane:

1.       Bogdan Ioana Raluca

2.       Purcarea Ioana

3.       Rotariu George Laurentiu

Initiativa mandru ca sunt roman
Stire postata pe data de : 2012-02-22

Sambata, 18 februarie, la ora  5:00 am fost sa iau 200 de paini si am plecat spre zona acoperita de zapada. Drumul nu a fost foarte prietenos

, insa am reusit sa ajung cu bine. M-am confruntat cu cateva probleme avand in vedere ca masina a fost destul de incarcata

, dar in jurul orei 9:00 reusisem sa parcurg cei aproximativ 80 de km care desparteau comun Glodeanu-Silistea de Bucuresti

Odata ajunsa in sat, a trebuit sa las masina si sa strabat pe jos ulitele nedezapezite.

Am avut de impartit 20 de pachete (fiecare continand cate un kg de ulei, o punga de fidea, un kg de orez, o conserva de mazare, o punguta cu baza pt mancare, un pateu de ficat, o cutie cu icre, un baton de salam, o cutie cu ceai si un pachet de biscuiti) precum si 200 de paini.

Sincer, nu am crezut ca va fi atat de greu, drumurile erau ingrozitoare

, mai ales ca trebuia sa revin mereu la masina sa mai iau cate 2-3 pungi. Accesul in curtile oamenilor se facea  pe deasupra gardului

iar pentru a intra in casa trebuia sa cobor cateva trepte improvizate din zapada ( pozele 046,050). Au fost si cativa batrani care s-au bucurat de ajutorul armatei si aveau poarta dezapezita (pozele 017,032), insa in casa situatia era jalnica: geamurile s-au spart sub greutatea zapezii, iar peretii erau inghetati

Am gasit foarte multi batrani neajutorati dar vreau sa cred ca prezenta noastra le-a fost de folos si le-a adus o raza de speranta

Impartitul pachetelor a durat o zi intreaga, insa a meritat efortul. Am plecat pe intuneric, lasand in urma privelistea dezolanta a unor case acoperite in intregime de zapada.

Imi pare rau ca nu am putut face mai mult pentru acei oameni, dar daca mai sunt persoane disponibile printre voi, va sfatuiesc sa mergeti sa ajutati. Merita! Acolo sunt batrani disperati, constienti ca munca lor de o viata se va topi o data cu zapada. Si ma gandesc cu groaza la momentul acela cand muntii de 5-6 metrii de zapada se vor transforma in adevarte lacuri peste casele lor.

Geta Gheorghe