...

... more  Comisia de Dialog Social Banca...

La începutul acestei săptămâni Adrian Soare a participat, ca reprezentant al Federației Sindicatelor din Asigurări și Bănci la prima întâlnire anuală a Comisiei Europene de Dia... more  Rezumat vizite birouri...

Dupa incheierea negocierilor Contractului Colectiv de Munca, Biroul Executiv al Sindicatului U.P.A. Romania a vizitat cele doua filiale Bucuresti si Iasi pentru a discuta/clarifica cu memb... more
       
Parteneriate
       
 Stiri
 

Noua componenta a Biroului Executiv
Stire postata pe data de : 2009-09-02

    In urma Sedintei Consiliului de Coordonare al Sindicatului U.P.A. Romania care a avut loc in perioada 03-05 iulie 2009 va prezentam noua componenta a Biroului Executiv al Sindicatului UPA Romania, in urma alegerilor:

Ciprian-Mihai Iliescu Presedinte
Adrian Soare Vicepresedinte
Radu Enache Vicepresedinte
Florin-Alexandru Lemn-Rau Vicepresedinte
Horia-Alexandru Nita Secretar

Presedinte Filiala Iasi Catalina Mandric
Presedinte Filiala Bucuresti Iulian-Valentin Adascalitei


 Candidaturi
Stire postata pe data de : 2009-06-24

     In urma demisiilor colegilor nostri Andrei Balanoiu si Cristina Fantana din functiile de vicepresedinte, respectiv de secretar al Sindicatului UPA Romania, aceste functii au devenit vacante. Prin urmare, in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare al Sindicatului UPA Romania ce va avea loc la Bran, judetul Brasov, in perioda 3-5 iulie 2009, se vor organiza alegeri pentru ocuparea acestor functii. In acest sens, daca sunteti interesati sa candidati, sunteti rugati sa trimiteti Comisiei Electorale via e-mail candidatura voastra (sub forma unei scrisori de intentie) pana luni, 29 iunie 2009 ora 16:00. Candidaturile depuse dupa ora si data stabilite vor fi declarate nule.

     Componenta Comisiei Electorale pentru alegerile care vor avea loc saptamana viitoare va fi urmatoarea:

 
     Catalina Mandric (din partea filialei din Iasi a Sindicatului UPA Romania)

     Bogdan Balica (din partea filialei din Bucuresti a Sindicatului UPA Romania)

     Mircea Mitea (din partea filialei din Bucuresti a Sindicatului UPA Romania)


     Poate candida orice membru de sindicat care are cel putin 3 luni in cadrul sindicatului nostru. Atributiile fiecarei functii le gasiti in Regulamentul de ordine interna al sindicatului din attachment.

     In cazul colegilor care doresc sa candideze si care nu fac parte din Consiliul de Coordonare, le va fi decontat din bugetul sindicatului doar transportul in cazul in care nu vor fi alesi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 
 

Despre noi
| Afiliere | Realizari | Biroul Executiv | Consiliul de Coordonare | Noutati | Galerie foto | Documente

Prima pagina | Info utile | Contact

Copyright (c) 2008 Sindicatul U.P.A.Toate drepturile rezervate.